4 Tips til at vælge den rigtige E Cigaret Butik

E Cigaret ButikSalget af e-cigaretter er boomede de sidste par år, ifølge analytikere hos Wells Fargo Securities forventes salget af e-cigaretter at nå op på 1700 millioner dollar i år. Da salget er steget, er antallet af e cigaret butikker også steget. Med en stadig mere overfyldt marked kan det være svært at vide, hvilke e cigaret butik, du skal benytte. Her kan du finde 4 tips som kan hjælpe dig med at vælge den rigtige e cigaret butik som kan opfylde dine behov.

Tip # 1 – Indsigelser Og Garantier

En af de første ting, du bør se på er de garantier og indsigelser, en e cigaret butik tilbyder. Mange mennesker forveksler disse to begreber, men det er faktisk ret forskellige koncepter. En garanti dækker typisk over en vis periode, hvor du er i stand til at returnere din elektroniske cigaret eller startpakke af en eller anden grund. Enheden behøver ikke at have nogen funktionsfejl eller være defekt for at du kan benytte dig af garantien. Garantier gælder generelt for en kort periode og en standard garanti kan vare i op til tredive dage. Indsigelser dækker fejl og tekniske problemer med din elektroniske cigaret eller tilbehør. En indsigelse vare typisk længere end en garanti og kan vare alt fra seks måneder og for livstid.

Ved evaluering af indsigelser og garanterer, er du nød til at læse teksten med småt omhyggeligt. Først kontrollere, hvilke produkter der er dækket af garantien og hvilken af indsigelser. De fleste indsigelser og garantier dækker ikke flydende nikotin patroner, e-juice eller engangs elektroniske cigaretter. Disse enheder kan ikke fastsættes eller genbruges. For det andet bør du tjekke, hvornår du kan bruge din garanti og gøre indsigelser. For eksempel hvis der er en tredive dages garanti, gælder det fra det tidspunkt, du sender pakken tilbage eller fra det tidspunkt, du har modtaget den. For det tredje kontrollere garanti eller indsigelses processerne. Nogle e cigaret butikker vil have dig til at ringe til kundeservice, for først at modtage en retur kode, før du sender pakken tilbage. For det fjerde kontrollere, om garantien eller indsigelsen dækker forsendelse og håndtering. De fleste elektroniske cigaret butikker vil ikke dække forsendelse og håndtering som en del af de refunderbar omkostninger, så det er noget, du skal være opmærksom på. Endelig overvej, hvor længe virksomheden har været i drift. Engangs operationer tilbyder til tider garantier over livstid, men kan gå ud af business og så er garantien ubrugelig. Kig efter en virksomhed med gode baggrunds resultater og god kundeservice.

Tip # 2 – Levering og Håndtering

Før du vælger, hvilke e cigaret butik du skal købe hos, er du nød til se nærmere på deres afsendelse og håndtering metoder. Dette er vigtigt, for at du kan sammenligne priser mellem butikker på en rimelig måde, bør du overveje hvordan produktet afsendes. Nogle elektroniske cigaret startsæt kan ved første øjekast være billiger, men er faktisk dyrere, når forsendelse og håndtering er taget i betragtning.

Du skal også se på hvor de har forsendelser til. Nogle elektroniske cigaret butikker sender til hele verden, mens andre er begrænset til et bestemt land eller område. Endelig kontrollere, hvor lang tid det tager for din pakke at nå frem. Der vil typisk være standard og ekspres forsendelses muligheder, så hvis du vil have din elektroniske cigaret i en fart skal du vælge den relevante valgmulighed.

Tip # 3 – Kundeservice

Kundeservice er noget, som mange elektroniske cigaret kunder overser og senere fortryder. Fremragende kundeservice kan være ekstremt vigtigt, især hvis du får problemer med din pakke. Det er værd at betale lidt mere for din elektroniske cigaret, hvis butikken kan tilbyde en bedre kundeservice. Den bedste måde at vurdere kundeservice på er ved at placere en forespørgsel. Se hvor hurtigt e cigaret butikken reagerer, og hvor god kommunikation der er.

Du bør også se på, hvilken slags kundeservice muligheder e cigaret butikken tilbyder. Nogle af de mest almindelige former for kundeservice omfatter live chat, telefon, e-mail og kontakt formularer. Nogle butikker kan også være tilgængelige via sociale medier som Twitter og Facebook. Hvis de er i de sociale medier er det værd at følge dem, så du kan nå dem gennem en anden kanal, hvis du har brug for hjælp. Kundeservice bør evalueres, før du har nogen spørgsmål, ikke når du har et problem og har brug for at få det løst.

Tip # 4 Produktsortiment

Endelig bør du vurdere e cigaret butikkens produktsortiment. Dette omfatter elektroniske cigaret enheder, startsæt, flydende nikotin patroner og tilbehør. Du skal være sikker på, at de tilbyder de produkter, du er på udkig efter. En god elektronisk cigaret butik vil tilbyde en komplet startpakke, der har alt, hvad du behøver for at begynde at bruge elektroniske cigaretter. Du bør også se, om de tilbyder separate tilbehør, da disse kan være nyttigt enten for at tilføje eller udskifte elementer i din startpakke. Du bør også se på de nikotin patroner der tilbydes. Flydende nikotin patroner kan have en bred vifte af aromaer. De kan omfattede traditionelle aromaer, såsom tobak og mentol, men kan også omfatte mere eksotiske og frugtagtige smag. Du skal undersøge, om e cigaret butikken tilbyder den slags varianter, som du sandsynligvis vil smage. Du bør også tjekke for at se, hvilken nikotin aromaer er inkluderet i startpakken.

En anden faktor at overveje, er nikotin styrken. Flydende nikotin patroner kan komme i styrker, der spænder fra nul nikotin til ekstra stærk styrke. Hvis du er storryger og skifter til elektroniske cigaretter, så skal du være sikker på, at der er en patron med den nikotin styrke, der vil opfylde dine behov. Omvendt, hvis du skifter til elektroniske cigaretter for at skære ned på din nikotin så skal du vælge en elektronisk cigaret butik, der tilbyder patroner med lav styrke eller nul nikotin. Endelig bør du tænke på det ekstra tilbehør, som du sandsynligvis ønsker til din elektroniske cigaret. Dette kunne omfatte elementer såsom en bæretaske, display æsker, opladnings pakker eller en bil oplader.

Opsummering

Før du vælger en elektronisk cigaret butik hvor du vil købe er det værd at bruge lidt tid på undersøgelser. Ved at kigge på forsendelse & håndtering, garantier, indsigelser, kundeservice og produktsortiment kan du være sikker på at du vil få en god shopping oplevelse. Den tid, du tilbringer på at undersøge før du køber kan spare dig for en masse energi og penge senere.