E-cigaretten

12092014-07Rygestoppet er en kampagne I det 21. Århundrede, der har strukket sig til folk over hele kloden. Den menneskelige race er nu fuldt ud klar over, hvor skadelige cigaretter er. Tjæren og andre substanser kan forårsage kræft, der efterfølgende er dødelig. Det er meget vanskeligt at slippe af med de forræderiske cigaretter. Mange menneskers forsøg på at stoppe er nyttesløse, og I de seneste år har der været mange kampagner og mange produkter, der skal hjælpe folk med at stoppe. Der har været nikotinplastre, nikotintyggegummi og mange andre forsøg på at hjælpe folk med at stoppe. Mange folk er stoppet ved hjælp af disse produkter, og mange har rent faktisk også stopper ved hjælp af viljestyrke og beslutsomhed alene. Intet andet produkt har været så afgørende og så populært som E-cigaretten.

De bedste e-cigaretter afgiver virkelig en autentisk følelse, smagen er lig en cigaret, og der er frigives endda en overbevisende damp, der snyder hjernen til at tro, at brugeren ryger. Ideen er, at folk erstatter normale, skadelige cigaretter med e-cigaretten, der er et langt mindre skadeligt produkt. Dette revolutionerende produkt har virkelig hjulpet millioner af folk til et rygestop og er et enormt populært produkt, der simpelthen flyver ned fra butikshylderne. At sælge disse produkter som hjælp til rygestop er blot én vinkel til at markedsføre dem. Der findes et helt andet marked, som naturligvis er indendørsrygere.

I en stor proportion af lande, er der bandlyst at ryge indendørs. E-cigaretten producerer ikke rigtig røg, og eftersom den ikke producerer rigtig røg, kan den ryges indendøre. Den sociale adskillelse rygere lige nu står overfor i barer, ved at skulle gå udenfor og ryge, kan nemt undgås. Folk kan blot ryge e-cigaretten indendøre, og dette tillader dem at opretholde sociale bånd, mens de ryger, frem for at gå udenfor og ryge.

Dette marked er for folk, der ikke ønsker at stoppe med at ryge. De folk, der ikke har i sinde at forbedre deres helbred, og de folk der tænker, at livet skal leves, så du kan lige så godt gøre, hvad du holder mest af. Mange ryger nu både cigaretter og e-cigaretter sammen. Dette forbedrer stadig folks helbred, uden de overhovedet er klar over det.

Forandringen er måske lille, men hvis folk ryger den samme mængde, hvor de noget af tiden ryger e-cigaretten, så er der stadig små helbredsfordele. Nogle rapporterer endda, at e-cigaretten er bedre end at ryge normale cigaretter. Dette betyder, at folk, der ingen hensigt har om et rygestop og bare vil ryge indendøre, måske vil opdage, at de foretrækker smagen af en e-cigaret og skifte permanent til at ryge e-cigaretter fremfor normale cigaretter.

Dette produkt er blevet mødt med kritik fra folk, der påstår, at det opfordrer folk til at ryge mere, da de nu kan ryge indendøre. Dette er usandt, e-cigaretten kan kun have en positiv effekt på samfundet. Rygere er stadig villige til at gå udenfor og ryge, nu kan de ryge indendøre, nogle af deres cigaretter erstatte med et sundere alternativ, hvilket kun kan have en positiv effekt.

Som opsummering er e-cigaretten så populært et produkt, fordi der er to markeder for den. Det første er for folk, der har i sinde at stoppe med at ryge, hvilket er årsagen til, at produktet blev opfundet i første omgang. Det andet er for folk, der vil ryge indendøre, hvilket produktets skabere sikkert ikke have i tankerne, da de lavede produktet i første omgang, men folk lader til at elske ideen.