E-cigs opmuntrer og letter en problemfri overgang til et liv uden tobak

17042014-02De er primært anset for at være en fysisk forhindring og en forløber til livstruende tilstande, desuden bliver rygning konsekvent reguleret af regeringerne og er foragtet i det moderne samfund. Således er omfanget af samfundets misbilligelse af denne handling, at det er blevet forbudt i fly over hele verden og på perronerne, ved  busstoppesteder, på arbejdspladser og generelt set i alle offentlige indendørs områder i Storbritannien og andre steder.

Den røgfri lov trådte i kraft den 1. juli 2007 og har siden medført at prisen på cigaretter er steget op til det højeste stigningstakt der nogensinde er registreret af tobak Producentens Association. Mere specifikt steg den med 50 procent mellem 2007 og 2013, mens de foregående syv års mellemrum var stigningsprocentdelen på 26. De angivne årsager til disse politiske manøvrer er højtidelige ed, da regeringerne forsøger at motivere folk til at tage afstand fra at ryge helt til gavn for hele menneskeheden. Uanset deres sande årsager, har de opbakning fra NHS (sundhedsvæsenet), der anbefaler at holde op hurtigst muligt og bruge tiden med motion, sport og andre endorfin frigivende tidsfordriv, således at overgangen til et nikotin-fri liv er nemmere i løbet af processen og bagefter .

Før kaldet »den hellige urt” på grund af sine medicinske egenskaber blev tobakken kendt for at lindre hundredvis af medicinske tilstande for et par århundreder siden, og det lettede også videnskabelige fremskridt indenfor virologi. Men i dag, sammen med et utal af skadelige stoffer i cigaret blandinger, som arsen, cadmium, radioaktive metaller, benzen, formaldehyd og pesticider, er det på forkant til at være en mulig årsag til alvorlige sygdomme, såsom diabetes, kræft og hjertesygdomme.

I lyset af en sådan modstand søger nogle rygere efter alternativer og mange af dem overvejer muligheden der leveres af det mest geniale måde at bekæmpe trangen til at ryge, nemlig den elektroniske cigaret. Dens tilhængere og modstandere er mange og deres grunde mangfoldige, men lad os diskutere de positive aspekter af den personlige vaper, et elektronisk system som lever nikotin eller blot en e-cig.

For det første er en af ??de vigtigste indikatorer for at man er rygere eller har rygere i ens omgangskreds, er lugten i ??deres tøj, hår og ejendele. For tidligere rygere, er denne karakteristiske lugt uden tvivl nem at spotte bland mange andre lugte. Ikke-rygere, på den anden side, reagerer forskelligt på en ??imprægnerende tobaklugt, nogle kan endda knytte lugten til duften fra en bekendt. E-cigaretter vil sætte en stopper for denne debat om lugt, da de enten er fri for den karakteristiske tobak lugt, eller endda har søde aromaer at dufte til.

For det andet, elektroniske cigaretter er meget mere overkommelige end traditionelle cigaretter. Der er flere elektroniske cigaret steder derude, der har strålende e cigaret tilbud, som gør at prisen på refill væsker er ganske lav. Til sammenligning koster en pakke med 20 konventionelle cigaretter £ 7,98 i gennemsnit, i henhold til Tobak Industriens Association. I det lange løb, bliver selv den relativ høje pris på refiller og batterier, der kommer med et e-cig sæt afbalanceret og absorberet problemfrit, og den brede vifte af e cigaret tilbud vil fortsætte med at stige over tid, efterhånden som teknologien og konkurrencen forstærkes. En anden fordel ved at bruge refills er, at du kun bruger så meget væske som du synes er relevant og skaber ikke affald, og desuden er der den ekstra bekvemmelighed, at du ikke skal dele dine cigaretter med nogen.

Et andet vigtigt aspekt ved din beslutning når du skal vælge en e cigaret er, at risikoen for brand er forsvundet. De fleste stor rygere vil huske at være faldet i søvn med en cigaret i hånden, mindst én gang, hvad enten det var indendørs eller ude og de risici, de påtager sig, er enorme. Ifølge Instituttet for Lokalsamfund og de lokale myndigheder, var de i årene 2011 og 2012 vidner til 43.500 utilsigtede brande i boliger i Storbritannien og 7 procent af dem, eller cirka 3.045, var forårsaget af ryge materiale. En elektronisk cigaret kræver ikke ild, derfor undgår man risikoen for utilsigtet brand.

Da rygere bliver stigmatiseret for deres afhængighed på grund af stadigt stigende forventninger fra samfundet, kan et skift til e-cigs have positive sociale virkninger ved at hjælpe dem med at falde til blandt deres venner, familie og arbejdskammerater, ved at øge jobmuligheder, deres udsigter til parforhold, ved at lade dem deltage i festlighederne i stedet for ryge alene og for sig selv i dårligt vejr, ved at give dem mulighed for at lindre stress, når og hvor de har lyst, og blot ved at lade dem føle sig som en del af deres omgangskreds, snarere end undertrykte.

For at vende tilbage til spørgsmålet om sundhed, er der et væld af medicinske tilstande forbundet med rygning, både første hånd eller med passiv rygning, der spænder fra lungekræft til børns hulrum.

Eftersom tidligere rygere stadig kan opleve konsekvenserne flere årtier senere, er det aldrig for tidligt at stoppe med at ryge. Den mest overkommelige, underholdende og ubesværet alternativ i øjeblikket er, at vælge den elektroniske cigaret.