Ecig: Det 21. århundredes løsning for rygning

EcigMange af os er helt klar over de mange farer forbundet med at ryge cigaretter. For kun et par årtier siden blev denne vane anset som temmelig ærbar og endda trendy, men lægevidenskaben er kommet frem til en ganske anden konklusion. Rygning kan medføre en række invaliderende og endda fatale sundhedsmæssige konsekvenser, såsom:
 Emfysem
 Lungekræft
 Hjerteanfald
 Slagtilfælde
 Dårlig cirkulation
 Fødselsdefekter

Så offentligheden er nu mere bevidst end nogensinde før om, at rygning er en livsstil, der har brug for at blive indskrænket, og i mange tilfælde elimineret. Imidlertid viser det sig at være ganske vanskeligt for de fleste rygere, hvoraf nogle måske har været afhængige af denne vane i årtier. Med andre ord, kan en “kold tyrker” simpelthen ikke være en valgmulighed. Heldigvis har disse moderne tider produceret nogle lige så moderne og innovative resultater. Almindeligt kendt som en “e cig”, er en elektronisk cigaret en af de nemmeste og mest fashionable og underholdende måder at endelig slukke for den traditionelle cigaret. Alligevel, er mange uvidende om, hvordan disse enheder fungerer og de mange fordele de kan tilbyde. Det er derfor en god idé hurtigt at undersøge disse 21. århundrede vidundere for at værdsætte netop, hvad der præcist gør “e cig”s så populære.

Definition på en Ecig

Elektroniske cigaretter handler om et temmelig unik princip. Væsentligt er deres vigtigste funktion, at erstatte selve ryge handlingen med et mere sikkert alternativ, og gør det på en måde, der nøje afspejler, hvordan en traditionel cigaret ville nydes. Dette gøres på en interessant måde.

En Ecig vil normalt bestå af to forskellige dele: en ikke-toksisk væske løsning og et varmeelement. Når en person “inhalerer” fra denne enhed, bliver varmelegemet aktiveret. Opløsningen indeholdt heri vil derefter begynde at blive til damp. Resultatet vil være en røgsky, der udsendes fra den anden ende som kan inhaleres af brugeren. Hele apparatet er indeholdt i en sikker og brugervenlig cylinder. Disse enheder kan ligne meget en almindelig cigaret, selv om mange af de mere trendy designs har en forkromet finish, der er skræddersyede enheder og nogle er endda udsmykket med ædle metaller eller ædelstene.

Indhold

Måske det mest almindelige spørgsmål, der hyppigst bliver henvist til er, hvad er det, der bliver inhaleret. Faktisk har brugeren forskellige valgmuligheder, afhængigt af sine egne specifikke præferencer. Det er ikke ualmindeligt for dem, der for nylig er stoppet med at ryge, at vælge et væske, der indeholder en vis mængde nikotin som er kemisk bundet til selve blandingen. Naturligvis vil dette tjene til at bremse nikotin trangen på en meget sundere måde, og uden at inhalere de andre kræftfremkaldende stoffer, som en normal cigaret vil indeholde.

Og dog, vil andre i stedet foretrække at have en væske, der udsender en bestemt smag og farve, når det fordamper. Sådanne varianter kan indbefatte, men er ikke begrænset til:
 Mint
 Jordbær
 Hindbær
 Chokolade
 Banan

Disse valgmuligheder tilføjer en smule entydighed til det samlede appel af en “ecig”, samtidig med at den ikke presenter nogen risiko for sundheden, som traditionelle cigaretter med nikotin er forbundet med.

Fordelene ved elektroniske cigaretter

Den mest åbenlyse fordel er, at disse handy enheder kan prale med det faktum, at i modsætning til dem der forsøger at holde op i et hug, kan en elektronisk cigaret hjælpe brugeren med langsomt at skære ned på hans eller hendes vane i løbet af tiden.. Dette opnås primært ved at mindske lysten til at ryge for altid. Et sådant fænomen er forårsaget af, at burgeren er i stand til at vælge en løsning, der indeholder en forholdsvis stor mængde nikotin (taget i tilstrækkelige mængder, kan nikotin forårsage kvalme). Således vil brugeren har tendens til at ryge mindre hyppigt i løbet af dagen. Over tid kan disse nikotinniveauer reduceres. I teorien vil dette føre til, at være i stand til at fjerne nikotinen helt fra “ecig”.

Desuden bør det anerkendes, at rygning er stærkt baseret på en mundtlig fiksering, mange rygere er vant til den fysiske handling ved rygning så meget som de er vant til de kemiske komponenter i sig selv. På den måde vil en elektronisk cigaret være i stand til at tilfredsstille en brugers fysiske og psykologiske behov for at ryge uden at være underlagt de sundheds risici, som en sådan vane ville medføre.

Et andet interessant faktum, der allerede er opdaget af mange af dem, der vælger en elektronisk cigaret er, at de faktisk er et vidunderlig samtale emne. Da disse elementer stadig er relative nye på markedet, kan mange spekulerer over hvad der er inde i patronen som man må ryge på den lokale pub, især hvis røgen er farvet. Ikke alene kan sjove drillerier blive aktuelle, men andre vil vide, at brugeren rent faktisk er bekymret for hans eller hendes sundhed og livsstil.

Og lad os ikke glemme, at de priser, der er forbundet med de traditionelle cigaretter er steget betydeligt i de seneste år. For storrygere, kan det svare til en betydelig finansiel indvirkning på en ugentlig basis. En elektronisk cigaret vil vare meget længere end en pakke med ti eller tyve cigaretter og dermed er omkostningerne betydelig mindre end hvad man ville bruge på at tilfredsstille de normale rygevaner.

En sidste fordel ved disse enheder er, at i modsætning til traditionelle cigaretter, kan en “ecig” ryges overalt. For eksempel, hvis man har trang til en cigaret under en lang film, er en elektronisk cigaret en ganske praktisk alternativ. Dette er ligeledes det samme princip på restauranter, barer og natklubber. Så vil trangen forbundet med et fysisk miljø være mindsket, hvis ikke helt elimineret.

Er en Elektronisk Cigaret Sikker?

De mest velrenommerede mærker som Dansmoke og andre anses for at være helt sikre alternativer til de traditionelle cigaretter. Dette skyldes det faktum, at en “ecig” indeholder absolut ingen af de kemikalier og kræftfremkaldende stoffer, der findes i almindelige cigaretter. Så for dem der er bekymret for deres helbred, er der ingen bekymring, når de overvejer at skifte til en elektronisk cigaret.

Disse er en håndfuld grunde til at utallige mennesker allerede har valgt dette sikrere, sundere og billigere alternativ til traditionelle cigaretter. Da disse 21. århundrede nye artikler, der er på mode, er unikke og iøjnefaldende, kan vi kun forvente, at elektroniske cigaretters popularitet vil fortsætte med at vokse ind i en overskuelig fremtid. For dem, der ønsker at endelig eliminere usunde cigaretter fra deres livsstil, er der måske ingen enhed, der vil udføre denne opgave bedre end en elektronisk cigaret.