Fordele ved at ryge Elektroniske Cigaretter uden nikotin

30062014*08Selvom rygning er en populær aktivitet, er der enighed om, at det er sundhedsskadeligt. Elektroniske cigaretter uden nikotin kan dog ændre denne mangeårig opfattelse, og lade rygerne nyde fordelene og fornøjelsen af, at ryge uden at blive påvirket af de skadelige konsekvenser.

Talrige undersøgelser over hele verden bevidner det faktum, at en person der ryger en en traditionel cigaret er i fare for at pådrage sig et væld af lidelser, såsom lungekræft, strubekræft, lungebetændelse, slagtilfælde, hjerteanfald, osteoporose, Alzheimers, og mange andre sygdomme. Det sker på grund af tilstedeværelsen af ??skadelige kemikalier i cigaretten. Ifølge Center for Forebyggelse og Sygdomskontrol (CDC), er rygning årsag til en ud af hver femte dødsfald i USA. Elektroniske cigaretter er fri for de skadelige stoffer såsom tjære og kræftfremkaldende kemikalier, som uundgåelig findes i en traditionel cigaret.

Ud over de skadelige stoffer, der er skadelige for sundheden indeholder traditionelle cigaretter nikotin, som er vanedannende og gør, at folk bliver afhængige af at ryge. Rygere, der forsøger at holde op, skal modstå abstinenssymptomer som kræver behandling. Centeret for Forebyggelse og Sygdomskontrol skønner, at omkring 70 procent af rygerne ønsker at holde op, og omkring 42 procent af dem har forsøgt, men kun få har haft succes med det. Man bliver ikke afhængig af elektroniske cigaretter uden nikotin så de er sikre at bruge på denne front. Det er en levedygtig gratis alternativ til afhængigheden og en femtedel af regelmæssige rygere har allerede prøvet en elektronisk cigaret uden nikotin.

Selv uden de åbenlyse sundhedsmæssige fordele, har elektroniske cigaretter mange andre fordele end traditionelle cigaretter.

Traditionelle cigaretter afbrænder tjære og kemikalier, ud over tobak, og disse stoffer efterlader en særskilt lugt, som mange mennesker finder stødende. Hvad mere er, denne lugt dvæler i hår, bil, møbler og andre steder. Elektroniske cigaretter er fri for en sådan lugt. Elektroniske cigaretter udsender lugtfri damp i stedet for røg og denne damp fordamper næsten øjeblikkeligt. Tværtimod, og afhængigt af den elektroniske cigarets smag, kan lugten være lige så behagelig som en tærte eller slik. Rygerne kan selv vælge blandt de mange særprægede smagsvarianter, bl.a. appelsin, vanilje, kirsebær, slik, mynte, eller endda konventionel tobaksmag.

Den krænkende lugt fra konventionelle cigaretter har resulteret i, at de fleste offentlige steder omdannes til “ikke ryge zoner.” Elektroniske cigaretter er fri for sådanne restriktioner og det er muligt at ryge disse cigaretter næsten overalt – på restauranter, barer, elevatorer, offentlig transport, og andre steder.

Prisen per enhed for en elektronisk cigaret er højre end for en traditionel cigaret, men i helheden er elektroniske cigaretter meget billigere end konventionelle cigaretter. Den samlede udgift for elektroniske cigaretter, herunder prisen for det første startsæt, cartomisers, refills og batterier vil løbe op på omkring 50 til 20 procent af, hvad det koster at forbruge traditionelle cigaretter på årsbasis. En anden fordel er, at mens de traditionelle cigaretter er kraftigt beskattet, som yderligere øger prisen, er elektroniske cigaretter indtil nu ikke kraftigt beskattet i de fleste lande.

Konventionelle cigaretter “afbrænder” tobak og kræver åben ild for at fungere, hvilket udgør en alvorlig risiko for brandfare. Cigaretter er i virkeligheden den største årsag til brand-relaterede dødsfald i otte lande, herunder USA, og i hele verden er brande startet af tændte cigaretter ansvarlige for 10 procent af alle brand-relaterede dødsfald. Elektroniske cigaretter er meget sikrer hvad det det aspekt angår, da de ikke har behov for en åben flamme og ikke udgør en brandfare.

Sundheds-og brandfare aspekter, den karakteristiske lugt, og de høje omkostninger, har alle resulteret i, at samfundet anser rygning for en dårlig og ødelæggende vane. Elektroniske cigaretter modbeviser alle disse ulemper forbundet med traditionel rygning og giver samtidig folk mulighed for at nyde en god cigaret. Gode ??elektroniske cigaretmærker såsom Dansmoke tilbyder omkostningseffektive ikke vanedannende elektroniske cigaretter af høj kvalitet uden nikotin med mange smagsvarianter.