Gratis E Cigaret Fra Dansmoke vil hjælpe dig med at beslutte om du skal skifte

2204-012014Du har sikkert hørt om e-cigaretter, især fordi de udvikler sig hurtigt til at tilbyde en mere autentisk rygning oplevelse. De bliver stadig mere populære og det er fordi de nu føles som værende meget autentiske; hvis du er nysgerrig, tilbyder vi dig muligheden for at prøve en gratis e cigaret fra Dansmoke. Du får chancen for at beslutte, hvorvidt du ønsker at overgå fra at ryge en gammeldags cigaret til denne nye, renere alternativ uden at skulle bruge penge – og hvem kan sige nej til sådan et tilbud?

Der er masser af fordele ved at prøve en gratis e cigaret, og mange flere vil du opdage når du har skiftet og du indser, at du kan lide dem:

Mens det oprindelige udlæg kan virke lidt stejl, er e-cigaretter på langt sigt meget billigere for enhver ryger også selv om du rullede dine cigaretter. En af de mest almindelige kritikpunkter ved rygning er, at det er så dyrt – men e-cigaretter kan bidrage til at begrænse dette.

Da de kun indeholder nikotin, vanddamp og aromaer, er mange af de mest problematiske stoffer, der findes i traditionelle cigaretter helt fraværende – der er ingen tjære, ingen formaldehyd, ingen arsen og ingen af ??de andre giftstoffer din krop har kæmpet imod indtil nu. Dine lunger, din hud og din generelle sundhed vil takke dig.

I modsætning til almindelige cigaretter, kan du ryge e-cigaretter i de fleste former for offentlig transport samt i barer, klubber, restauranter og andre offentlige steder verden over. De er ideelle for enhver ryger der skal på en lang rejse, eller til en koncert eller natklub. De udgør ingen risiko for passiv rygning, og de er ikke skadelige for miljøet.

Der er stadig en opfattelse blandt mange rygere at e-cigaretter tilbyder på en vis måde en ringere rygeoplevelse i forhold til mere traditionelle cigaretter, men da teknologien udvikler sig bliver dette mindre og mindre sandt. Masser af tidligere meget dedikerede rygere er skiftet over og føler sig meget bedre efter det – det er en stor forbedring for deres helbred, for de mennesker omkring dem og for deres bankkonto. Efterhånden som det bliver sværere og sværere at begrunde opretholdelsen af en traditionel rygevane, er e-cigaretter begyndt at se mere og mere tiltrækkende ud for mange rygere.

Der er mange Aromaer til E-Cigaretter
Selvfølgelig er en af de andre fordele ved e-cigaretter, som du måske har hørt talt om, det faktum, at det er ekstrem enkel at smage dem, noget, der har ført til en række interessante aromaer og kombinationer. Dansmoke tilbyder en række forskellige tobaksaromaer (arabisk, skandinavisk, amerikansk og sød) samt æble, lime, karamel, kaffe, kirsebær, chokolade, lakrids, mentol, pina colada, fersken og vaniljesmag. Hvis alt dette ikke er nok for dig, er der masser af andre varianter til rådighed: du kan finde honning, likørcreme, jordnøddesmør, gin … måske er der noget, du ønsker at prøve.

Selv om det er sandt, at nikotinafhængigheden i sig selv kan være risikabelt for sundheden, så er disse risici meget små i forhold til dem, der forbindes med at ryge almindelige cigaretter. Prøv en gratis e-cigaret, find ud af om du måske ønsker at skifte og nyd de sundhedsmæssige fordele – det er absolut det bedste, du kan gøre for din krop uden at skulle holde op med at ryge.