Historien om Den Revolutionerende E Cigaret.

26062014-01E cigaretter, eller fordampere, er blevet den bedste hjælp til folk der vil kvitte deres rygevane siden tobaksrygning fik dårlig omtale. Deres popularitet og succes fortsætter med flere og flere tobakrygere der begynder at bruge dem.

Mange af os begyndte sandsynligvis at lægge mærke til folk der pustede på disse mærkelige rør, sugede på dem, og blæste “røg” ud for omkring to år siden. Jeg blev introduceret til den i 2012, da en kunde trådte ind i baren rygende en e cigaret og forklarede mig, hvad det var.

Vidste du, at de tidligste e cigaretter kan spores så langt tilbage som til 1963? Nej, det er ikke en tastefejl, for 50 år siden fik en herre ved navn Herbert A. Gilbert patenteret sin enhed som “en røgfri cigaret uden tobak.” Selvom den blev designet til at have den samme effekt som nutidens e cigaretter kom den aldrig så langt som til, at blive fremstillet kommercielt.

Det var i 2003 Mr Hon Lik, en kinesisk farmaceut opfandt forløberen for nutidens moderne elektroniske cigaret. Uden at kede dig med alle de tekniske detaljer er dens system stadig grundlag for de e cigaretter, der produceres i dag.

Golden Dragon Holdings, Hon Lik arbejdsgivere, udgav sin e cigaret på det kinesiske marked i maj 2004 og begyndte at eksportere cigaretten samt tilknyttede produkter i 2005-2006.

Mens flertallet af enheder stadig i vid udstrækning er produceret i Kina, er nye patenter blevet tildelt i forskellige lande, siden den første elektroniske cigaret blev lanceret på verdensmarkedet, og designet har ændret sig. Der er nu enheder med to og tre stykker tilgængelige.

De store tobak virksomheder er blevet ramt i årenes løb af større beskatning som bliver tilføjet til prisen på den pakke der købes af forbrugeren. Forbuddet mod reklamer på tv og sportssponsorering fortsatte med at påvirke deres salg; men alligevel fortsatte folk med at betale prisen for en pakke cigaretter. Med fremkomsten af ??den elektroniske cigaret på markedet begyndte endelig nogle alvorlige alarmklokker at ringe for disse selskaber.

De begyndte at indse at det kunne have alvorlige konsekvenser for deres tobaksrelaterede produkter, og for at imødegå denne trussel, er mange aktivt involveret i forskning og produktion af den elektroniske cigaret. Et træk, som kun kan være til gavn for både detail-virksomheder og forbrugere.

Denne massive eksplosion i brugen af ??fordampere har vagt den sædvanlige regerings interesse. Deres skat bliver dårligt reduceret men tallene viser, at mange opgiver deres tobakscigaretvane, og de vil snart være på udkig efter at genindvinde deres tab. Forskning er i øjeblikket i gang og lovgivning vil sikkert følge op.

Når det er sagt, uanset hvordan man vender og drejer det, er der ingen tvivl om, at brugen af ??elektroniske cigaretter skærer helt ned på de kræftfremkaldende virkninger forbundet med tobaksrygning. I mange år har regeringen forsøgt at overtale en hel befolkningen af forbrugere af tobakcigaretter til at kvitte deres vane, men de har ingen logisk argument imod brugen af ??fordampere.

Fra brugernes synspunkt, sikrer alle disse anmeldelser og den offentlige forskning i en sikker fremstilling og brug af elektroniske cigaretter at, fabrikanter fremstiller fordampere af den højeste kvalitet.

DanSmoke er et sådant selskab, der har været på forkant med e cigarettens teknologi og produktion. Distributionen sker fra et britisk lager og med kontorer i Danmark bliver deres produkter allerede nøje kontrolleret, certificeret og godkendt før de frigives på markedet.

Ved at kombinere en fordamper af høj kvalitet med en særdeles konkurrencedygtig pris, fortsætter deres andel af det britiske og europæiske marked med at stige år efter år.

Hvis du ryger tobak og tænker på at holde op, er det tid til seriøst at overveje at købe din første elektroniske cigaretkit. Vi ved alle at kvitte en vane ikke er let, som ryger af tre pakker om dagen, ved jeg mere end de fleste om, hvor vanskeligt det er.

Har tidligere forsøgt og mislykkedes med tyggegummi, spray og alt andet designet til at hjælpe mig, til sidst begyndte jeg at gøre alvorlige indhug for at reducere mit forbrug af tobak, og alle de dårlige bivirkninger, der fulgte med.

Ting du skal huske, når du vælger din første fordamper. Vælg et mundstykke, der føles behageligt, når du suger på det. Sørg for, at enheden er i stand til at håndtere netop dit tobakforbrug. Medmindre du holder dig til en naturlig smag, bør du vælge en aroma der ikke er overvældende, min personlige favorit er skovbær. Endelig, hvis dit cigaretforbrug er over tyve per dag, skal du starte med en væske med nikotinstyrke på omkring 16mg, og reducere det ikke mere end 2 punkter ad gangen. Held og lykke med din e-cigaret.