Sådan kan elektroniske cigaretter hjælpe dig med at kvitte rygning

19062014-06Selvom rygning er en ganske almindelig social vane i hele verden, ved de fleste rygere godt, at rygning af normale tobakscigaretter ikke er sundt for helbredet. Jævnlig rygning i flere år kan lede til sygdomme såsom halskræft, tuberkulose, lungekræft og mange andre ubehageligheder. Rygning kan også medføre både psykiske og sociale problemer. Eftersom tobak er afhængighedsskabende, er det at kvitte smøgerne en svær og uoverkommelig udfordring. Dog er det lettere at kvitte rygning i dag end nogensinde før, takket være opfindelsen af den elektroniske cigaret (e-cigaret).

Den elektroniske cigaret er et revolutionært produkt, der kan ændre livet for både rygere og ikke-rygere overalt i verden. Den er fremstillet med det formål at simulere almindelig rygning. Selvom det er en elektronisk genstand, føles og ligner den en ganske almindelig traditionel tobakscigaret. E-cigaretten har udviklet sig meget, siden den blev lanceret på markedet i 2004, og findes nu i mange forskellige slags farver og i elegante designs.

I dag er der mange forskellige virksomheder på markedet, der fremstiller og sælger elektroniske cigaretter i høj kvalitet. De fleste virksomheder sælger en pakkeløsning, hvor der er filter, oplader og en langtidsholdtbart genopladeligt batteri med. Disse cigaretter er ideelle til alle slags rygere og bliver med stødt hastighed mere populære overalt i verden for hver dag der går.

Elektroniske engangscigaretter er også tilgængelige på markedet. Det er en lille elektronisk genstand med et forud-opladt batteri. E-cigaretten kan smides i skraldespanden efter brug. De er især populære hos rejsende, der godt kan lide nydelsen af en e-cigaret på ferien og for de, der har brug for et hurtigt nikotin-fix på farten.

Elektroniske cigaretter indeholder ikke tobak; i stedet indeholder de en e-væske, som er produceret ud af kvalitetsingredienser såsom nikotin, vegetabilsk glycerin og propylenglycol. E-væsken placeres i en lille boks og når røgen (dampen) inhaleres, bliver den elektroniske del af e-cigaretten aktiveret. Fordampningsprocessen indledes på den måde, og det varmer dernæst e-væsken op og forvandler det til damp. Den damp inhaleres og efter udåndingen forsvinder dampen umiddelbart med det samme.

E-væsken sælges på små patroner og er tilgængelig i flere forskellige nikotinstyrker. For bare at nævne et eksempel, så tilbyder DanSmoke, en af de førende virksomheder indenfor e-cigaretter, flere forskellige former for nikotinstyrke. 24 mg nikotin er det der findes i en almindelig cigaret, 16 mg svarer til en light-version, mens 10 mg nikotin er sammenlignelig med en ultra-light cigaret og patronerne med 0 mg nikotin er helt uden.

Elektroniske cigaretter er ideelle for de, der ønsker at kvitte smøgerne helt, og som gerne vil gennemgå en rolig nedtrapning. En måde at komme nikotinafhængigheden til livs er, at reducere nikotinforbruget løbende. Hvis dampens nikotinindhold så småt nedtrappes, vil afhængigheden til nikotin gradvist blive reduceret. Når et lavt nikotinforbrug er opnået, er det sidste skridt elektroniske cigaretter helt uden nikotin. E-væsken i sådanne cigaretter er helt fri for nikotin.

En elektronisk cigaret uden nikotin går ikke på kompromis med hverken damp eller smag. Den indeholder samme lækre smag som dem med nikotin. Det betyder, at dampen stadig kan nydes, men nu på sundere vis. På den måde kan man let kvitte almindelige cigaretter helt og til sidst stå tilbage som nikotinfri.

Udover at være ideelle for de, der ønsker et rygestop, har den elektroniske cigaret uden nikotin også andre fordele. Den producerer ikke røg eller aske og er slet ikke brandfarlig. Det giver samtidig mulighed for, at man kan ryge stort set alle steder. Samtidig medfører den ikke lugtgener i tøj, hår eller møbler og forurener ikke dine omgivelser til forskel for almindelige cigaretter.

Elektroniske cigaretter er mere behagelige at have i lommen end traditionelle cigaretter. Efter køb af et startsæt, kan e-rygeren spare penge med en nikotinfri e-væske i løs vægt. DanSmoke sælger dem også i filterform i en pakke indeholdende fem stykker. Hver pakke koster €16.95 = 126.95 DKK og hvert filter svarer til 25 almindelige cigaretter. Desuden fungerer cigaretterne automatisk og der er hverken brug for tændstikker eller lighter. E-rygeren kan derfor spare rigtig mange penge hver måned.

Den elektroniske cigaret uden nikotin er ideel for de, der ønsker et sundere helbred, de der søger et alternativ til traditionelle cigaretter og de der gerne vil kvitte traditionel rygning helt. Produkterne er tilgængelige i sæt, filter og i engangs-form. DanSmoke har flere forskellige smagsvarianter og sælger dem til en overkommelig pris. Nogle af de mest populære smagsvarianter er Arabian Classic, Menthol, Royal Scandinavian og original US. Disse produkter kan enkelt og let bestilles på virksomhedens webshop.